Colectii noi!!

la magazinul nou TOP BRANDS, www.topbrands.md

 

COLECTIE NOUA INCITY-  TOAMNA 2019!!

 

COLECTIE NOUA INCITY-  PRIMAVARA 2018!!

Colectie noua in magazin INCITY la Shopping Malldova!!

Cardigane,scurte,pantaloni,rochii si accesorii la preturi accesibile!

 

 

 

INCITY in CC Shopping MALLDOVA Va informeaza despre colectie noua primavara-vara 2015!! Va asteptam!

 

 

INCITY in CC Shopping MALLDOVA Va informeaza despre colectie noua Toamna-iarna 2014-2015!! Va asteptam!

   
     
 
       Îmbrăcămintea INCITY se referă la Fast fashion, alături de branduri  cum ar fi ZARA , H & M , GAP , Bershka . Acest lucru înseamnă că colectia de haine md apare 1 data la fiecare 2-3 saptamini.Noile colectii de haine sunt întotdeauna o oportunitate de a obține ceea ce  nu ar trebui să aibă ceilalti. De a cumpara o rochie de seară în Chisinau este foarte important mai ales atunci când există noi colecții de haine md. Toti știu cât e de frustrant să vezi pe cineva cu un lucru similar sau chiar exact la fel, asa ca colectiile Fast fashion permit schimbarea frecventă,  în care pentru a cumpara o rochie de seară în Chisinau exact ca la tine abia va mai dovedi cineva. Asa lucru nu poate fi in surplus, caci de a cumpăra o rochie de seară în Chisinau nevoie îndată ce iti dai seama că este bine potrivita stilului tau propriu. Cum arata experienta, nu e deloc usor sa alegi o rochie sau o bluza, caci asortimentul de haine md e foarte vast... Dar când rochiile, bluzele , blaturilese vind la prețuri foarte mici și încă de calitate europeana superba , de a  cumpara o rochie de seara in Chișinău nu va mai necesita prea mult efort. Alegerea rochie va costa o mulțime de minute tensionate , dar ca rezultat veti deveni o adevarata regina. Cred că se merită!

Misiunea noastra este de a crea cele mai bune magazine de haine md pentru femei din Republica Moldova, ceea ce te face fericit, în timp ce nu împovărează cheltuieli pentru tine si apropiatii tai.
Suntem fericiți atunci când zâmbești și te bucuri de ceva nou, chiar dacă e doar o bluza sau rochie ieftina, dar acest lucru face ca viața ta da devina mai bogata in emotii, mai luminoasa și vesela, și te distrage de la locul de muncă și de la stresul zilnic.